Tervetuloa Posion seurakuntaan!

Jeesus sanoo: ”Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on kumpuava elävän veden virrat” (Joh. 7:38). Samalla tavoin kuin Posion seurakunnan alue on täynnä eläviä, kirkkaita ja virvoittavia vesiä, kaipaamme myös me samanlaisia vesiä jatkuvasti sisimpäämme. Niitä Kristus lupaa meille joka päivä sanassaan. Kristuksen todellinen elämä meissä voi tyydyttää elämän janon. Sen tähden hän kutsuu meitä kulkemaan seurassaan missä elämäntilanteessa sitten olemmekin.

Toivomme, että näiltä sivuilta löytyisi jokaiselle jotakin mielekästä toimintaa ja yhdessäoloa varten. Posion seurakunnan jumalanpalvelus, kuorot, kerhot, diakoniapiirit ja monenlaiset erityisryhmät odottavat sinua mukaansa. Toivomme, että Posion seurakunta voisi toimia pitäjän ihmisten yhteisenä kohtauspaikkana.  Saakoon tuo yhteys rakentaa osallistujan sielua ja henkeä.

”Siinä on rakkaus, että Jumala rakasti meitä ja lähetti Poikansa syntiemme sovitukseksi”

(1 Joh 4:10).

- - - - - - - -
Kirkkoherranvirasto on suljettu ma 20.1. ja ti 21.1. koulutuksen takia, avoinna to 23.1. klo 9 - 15.

------------

Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset tehdään 1.1.2019 alkaen Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai sähköisesti www.oulunseurakunnat.fi

Messut ja muut tilaisuudet kirkosta

Kirjautuminen