Posion seurakunnassa noudatetaan Posion kunnan laajennetun johtoryhmän koronasuosituksia, jotka ovat voimassa toistaiseksi. Maskin käyttöä suositellaan edelleen kaikissa seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa. Lisäksi huomioimme kahden metrin turvavälit ja hyvän hygienian. Osallistumme tilaisuuksiin vain terveenä. Turvavälit huomioiden kirkkoon voidaan ottaa max 50, seurakuntasaliin 40 ja kappeliin 8 henkilöä.

Kirkossa järjestettävät tilaisuudet ovat kuunneltavissa seurakunnan kotisivuilta nettiradion välityksellä. Seurakunnan toimintaan voi lisäksi osallistua Facebook-liven kautta.

Muistutamme mahdollisuudesta yksityiseen sielunhoitoon ja ehtoolliseen. Voit myös pyytää seurakunnan työntekijää käymään yksinäisen läheisesi luona.

Messu su 8.8. klo 10 kirkossa (Ellonen, Mourujärvi)

Pappi tavattavissa Pentikmäen kahvilassa

ke   4.8. klo 12-13

ke 11.8. klo 12-13

Yhteislauluilta ke 4.8. klo 18 torilla, sateen sattuessa kokoonnumme Pyrinnölle. Mukana laulamassa Marjo Hautala, Virva Jakkula & Nele Mourujärvi, harmonikassa Jouko Ruokamo sekä kitarassa Jarmo Pyhtinen. Kahvio lähetystyön hyväksi, varaathan käteistä. Tervetuloa osallistumaan ja laulamaan!

Ruokajakelu pe 6.8 klo 11 -11.30 seurakunnan takana

Vähävaraisten ja työttömien "lounas kotipakettiin" pe 6.8. klo 11 - 12 seurakuntasalin keittiöltä.

Otamme vastaan lahjoituksia 14.8. Yhteisvastuun hyväksi järjestettävään huutokauppaan. Lisätietoja Mirkalta 040 844 9416

Messut ja muut tilaisuudet kirkosta

image001.png

Lahjoita