Pyhäinpäivän sanajumalanpalvelus la 31.10. klo 10 kirkonkylän hautausmaalla (Pudas, Mourujärvi, kirkkokuoro). Jumalanpalveluksessa luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen haudattujen seurakuntalaisten ja Posiolle haudattujen muiden seurakuntien jäsenten nimet. Jokaiselle sytytetään oma muistokynttilä

Juhlajumalanpalvelus su 1.11. klo 10 kirkossa (Pudas, Mourujärvi), kirkkokahvit ulkona. 1.11.2020 tulee kuluneeksi 95 vuotta Posion seurakunnan perustamisesta

Kirkkokuoro harjoittelee to 29.10. klo 17 srk-salissa

Päiväkerho 3-5 vuotiaille ma 2.11. klo 14-15.30 seurakuntatalolla

Avoinkerho ti 3.11. klo 10-11.30 seurakuntatalolla

Kirkkokuoro harjoittelee to 5.11. klo 17 srk-salissa

Tiedotus ruokajakelusta:

Koska posiolaisista kaupoista saatava ylijäämäruoka on käynyt vähäiseksi, marraskuun alusta jaamme ruoka-apua vain kerran viikossa, perjantaisin klo 11- 11.30.

Rauhanyhdistys:

Lauluseurat ke 4.11 klo 18 ry:llä

Posion kirkolliset ilmoitukset:

Kuollut: Pätsi Pentti Matias 83 v ja Mursu Terho Tapio 64 v

Haudattu: 23.10. kirkonkylän hautausmaahan Pätsi Pentti Matias ja 24.10. Ristilän hautausmaahan Mursu Terho Tapio. Siunaukset toimitti vs. khra Timo Ellonen

Seurakunta on tukenasi!

Syyskauden toiminta on käynnistynyt. Noudatamme kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa ja toiminnoissa viranomaisten antamia ohjeita.Jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien osallistujamäärät suhteutetaan siten, että turvavälit pystytään toteuttamaan.Huolehdimme seurakunnan toiminnassa hyvästä hygieniasta ja sairastuessa jäämme kotiin.

Seurakunnan työntekijät ovat käytettävissä keskusteluapua ja yksityistä sielunhoitoa varten.

Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse ma, ti ja to klo 9-15

Tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan!

Leena- kirkkoherra

puh. 040-759 4254

Messut ja muut tilaisuudet kirkosta