Käytämme kaikissa Posion seurakunnan tilaisuuksissa kasvomaskeja. Lisäksi huomioimme kahden metrin turvavälit ja hyvän hygienian. Osallistumme tilaisuuksiin vain terveenä.

Jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja muihin tilaisuuksiin voi osallistua 20 seurakuntalaista koronarajoituksia noudattaen.

Kirkossa järjestettävät tilaisuudet ovat kuunneltavissa seurakunnan kotisivuilta nettiradion välityksellä. Seurakunnan toimintaan voi lisäksi osallistua Facebook-liven kautta.

Sanajumalanpalvelus kirkossa su 25.4. klo 10 (Ellonen, Mourujärvi)

Eläkeläisten keskiviikkokerho ke 21.4. klo 13 vanhustentalon kerhohuoneella

Facebook-live ke 21.4. klo 18

Kuoroharjoitukset torstaina 22.4. seurakuntatalolla:

klo 16 - 17 Gospellaulajat

klo 17 - 19 Kirkkokuoro

Tervetuloa laulamaan!

Perjantai Pirtti pe 23.4. klo 11-13 yhteistyössä Valpas II – hankkeen ja Posion kunnan kanssa. Maksutonta, mukavaa ja rentoa yhdessä olemista 15-40 vuotiaille työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville posiolaisille. Ohjelmassa ulkoilua ja makkaran paistoa. Kokoontuminen Posion Pirtillä (Posiontie 44). Lisätietoja Mirkalta 040 844 9416 tai Sanna Lampelalta 044 7341 648.

Kansallisen veteraanipäivän seppeleenlasku ja kenttähartaus ti 27.4. klo 10 sankarihaudoilla

Tilaisuus seurattavissa myös osoitteessa www.facebook.com/PosionKulttuuritoimi

Posion koululaisten veteraanipäivän videotervehdys julkaistaan sen jälkeen samalla sivustolla.

Raamis ke 28.4. klo 17 seurakuntasalissa

Facebook-live ke 28.4. klo 18

Näkövammaisten kerho to 29.4. klo 11-13 seurakuntatalon salissa, mukana hammashygienisti.

Vappumunkit ja sima yhteisvastuun hyväksi seurakuntatalolta to 29.4. klo 11-13. Munkki 2 euroa, 6 kappaletta kympillä. Sima 3 euroa litra, omiin astioihin. Tilaa ennakkoon ma 26.4. mennessä Mirkalta p. 040 844 9416.

Kuollut: Jalo Majava 82 v ja Virvi Airi Anneli Karjalainen 90 v

Haudattu: 17.4. Matkanpään hautausmaahan Jalo Majava, siunasi srk-pastori Timo Ellonen ja Ristilän hautausmaahan Virvi Airi Anneli Karjalainen, siunasi khra Leena Pudas.

Rauhanyhdistys:

Toiminta katkolla 11.5. asti koronapandemian vuoksi.

Messut ja muut tilaisuudet kirkosta

image001.png

Lahjoita