Posion seurakunnan koronasuositukset 18.10.2021

Posion seurakunnassa noudatetaan 13.10.2021 päivitettyjä Posion kunnan laajennetun johtoryhmän koronasuosituksia, jotka ovat voimassa toistaiseksi.

Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikissa seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa, mikäli turvavälejä ei voida pitää.  Kasvomaskia ei tarvitse käyttää, mikäli kaikki tilaisuuteen osallistuvat ovat kahdesti rokotettuja. Riittävien turvavälien lisäksi huomioimme myös hyvän hygienian. Osallistumme tilaisuuksiin vain terveenä.

Kirkossa järjestettävät tilaisuudet ovat kuunneltavissa seurakunnan kotisivuilta nettiradion välityksellä. Seurakunnan toimintaan voi lisäksi osallistua Facebook-liven kautta.

Muistutamme mahdollisuudesta yksityiseen sielunhoitoon ja ehtoolliseen. Voit myös pyytää seurakunnan työntekijää käymään yksinäisen läheisesi luona.

Taivaan Isän siunausta elämääsi toivottaen

kirkkoherra Leena Pudas