Vapaaehtoistyö

Tervetuloa mukaan Posion seurakunnan vapaaehtoistoimintaan! Sinä, seurakunnan jäsenenä voit olla yksi heistä vaikkapa ystävänä yksinäiselle, yhteisvastuukerääjänä tai järjestäjänä erilaissa tapahtumissa ja tempauksissa.

Kun haluat tulla mukaan toteuttamaan toimintaamme tai sinulla on kysyttävää vapaaehtoistoiminnasta, voit olla yhteydessä seurakunnan vt. diakoniin

p. 040 8449416 Mirka

Diakoniatyön vuosittainen valtakunnallinen yhteistyöhanke on yhteisvastuukeräysLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jolla kerätään varoja niin oman alueen, Suomen kuin ulkomaan apua tarvitseville. Varoja työhön kerätään myös monilla myyjäisillä ja tapahtumilla.

Yhteisvastuukeräys 2021 kerää varoja kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ikäihmisten auttamiseksi Suomessa ja maailmalla. Osa vuoden 2021 keräystuotoista ohjataan ikäihmisten digitaitoja edistäviin koulutuksiin. Yhteisvastuukeräyksen toteuttaman selvityksen mukaan merkittävä osa vanhuusväestöstä Suomessa syrjäytyy yhteiskunnan alati lisääntyvän digitalisaation takia.

Tämänvuotisen Yhteisvastuukeräyksen kampanjateemana on ”Eniten yllätti köyhyys”, jolla halutaan kiinnittää huomiota elintason laskuun, joka yllättää monet ikäihmiset eläkeikään siirryttäessä.

Vapaaehtoiset keräävät lippailla ainakin kerran vielä tälle vuodelle markettien edessä. Voit ilmoittautua mukaan Mirkalle p. 040 8449416

MobilePay nro: 54975