Näkövammaistenliiton oikeuksienvalvonnan asiantuntijan vierailu ja käsityöpäivä Posiolla

to 4.11. kello 10.00 - 15.00
Seurakuntasali

Näkövammaistenkerho

Lapin näkövammaiset ry järjestää käsityöpäivän Posion seurakuntatalolla. Mukana on myös Näkövammaisten liitto ry:n oikeuksienvalvonnan asiantuntija Sanna Piuva. Hän pitää päivän aikana avointa vastaanottoa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille näkövammaisille henkilöille. Päivään osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Ohjauksessa voit valmistaa virkattua sipulipussia, Viska-perinneharjaa tai kortteja. Materiaalit edellä mainittujen tuotteiden valmistamiseen löytyvät paikanpäältä, paitsi virkattavaan sipulipussiin pitää tuoda omat langat ja koukut. Myös jokin muu käsityö voi olla mukanasi. Mikäli kerholaiset tahtovat ohjaajan tuovan lankoja mukanaan, pyydän ilmoittamaan tästä ajoissa Annelle numeroon 044 - 3612 774.

Sannan kanssa voit käydä läpi näkövammaiselle kuuluvia palveluita ja oikeuksia. Tule matalalla kynnyksellä mukaan päivään.

Käsityöpäivän osalta omavastuuhinta on 10 € henkilöltä, sisältäen lounaan, päiväkahvit ja matkakulut. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 27. lokakuuta mennessä Posion kerhonvetäjä Irma Luokkaselle, puhelimitse numeroon 040 - 5051 626. Muista ilmoittaa mahdollinen erityisruokavaliosi.