Sanajumalanpalvelus (Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelus)

Seurakuntatalo

Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelus klo 10 kirkossa (Pudas, Mourujärvi, Kirkkokuoro, Hopeakvartetti)
Juhlajumalanpalveluksen jälkeen kunnianosoitus ja seppeleenlasku sankarivainajien muistomerkillä (Naiskuoro Taika ja Hopeakvartetti).
Seurakuntatalolla kahvit klo 11.30 ja itsenäisyyspäivän juhla klo 12, juhlapuhe vt.kunnanjohtaja Pekka Jääskö.
Kuljetusta tarvitsevat veteraanit voivat soittaa perusturvatoimistoon numeroon 040 8012 306 pe 3.12.mennessä.