Posion seurakunnan koronaohjeet 31.3.2022 saakka

3.3.2022 09.12

Toiminta 31.3.2022 saakka Posion seurakunnassa

Lapin aluehallintoviraston asiakas- ja yleisötilojen käyttöä koskevan päätöksen mukaan tapahtumia järjestettäessä on ehkäistävä lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä. Kaikessa toiminnassa käytetään vahvan suosituksen mukaan kasvomaskeja, huolehditaan käsihygieniasta ja ylläpidetään turvallisia välejä rokotesuojan tasosta riippumatta.

Lähikontaktin aiheuttaman tartuntariskin ehkäisemiseksi rajoitetaan tilojen osallistujamäärä keskimäärin 50 prosenttiin tilan kokonaiskapasiteetista. Posion seurakunnassa tämä tarkoittaa jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa toiminnassa

kirkko                             100 henkilöä

seurakuntatalon sali       60  henkilöä

kappeli                            8   henkilöä

Posion seurakunnan tiloissa on mahdollisuus käsien puhdistamiseen desinfiointiaineella. Tarjolla on maskeja niille, joilla oma maski on unohtunut.

Seurakunnan toimintaan voi osallistua myös nettiradion välityksellä (linkki kotisivuilla www.posionseurakunta.fi) tai seurakunnan Facebook-liven kautta.

Muistutamme mahdollisuudesta yksityiseen sielunhoitoon ja ehtoolliseen. Voit myös pyytää seurakunnan työntekijää vierailemaan yksinäisen läheisesi luona.

Leena Pudas

Posion seurakunnan kirkkoherra