Posion seurakunnan koronatiedote 19.11.2021

Suosittelemme maskin käyttämistä kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa. Erityisesti laulaessa se on tärkeää. Huomioimme riittävät etäisyydet ja hyvän hygienian. Sairaana jäämme kotiin.

Seurakunnan toimintaan voi osallistua myös kotisivuiltamme löytyvän nettiradion linkin sekä Facebookin välityksellä.

Vallitseva koronatilanne vaatii meiltä paljon voimavaroja. Lähimmäisenrakkautta on toimia vastuullisesti ja huolehtia omasta sekä kanssaihmisten terveysturvallisuudesta.

Taivaan Isän siunausta toivottaen

kirkkoherra Leena Pudas

puh. 040- 759 4254

Messu su 5.12. klo 10 seurakuntatalolla Gideoneiden kirkkopyhä (saarna Seppo Ervasti, Ellonen, Mourujärvi) kirkkokahvit

Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelus ma 6.12. klo 10 kirkossa (Pudas, Mourujärvi, Kirkkokuoro, Hopeakvartetti)
Juhlajumalanpalveluksen jälkeen kunnianosoitus ja seppeleenlasku sankarivainajien muistomerkillä (Naiskuoro Taika ja Hopeakvartetti).
Seurakuntatalolla kahvit klo 11.30 ja itsenäisyyspäivän juhla klo 12, juhlapuhe vt. kunnanjohtaja Pekka Jääskö.
Kuljetusta tarvitsevat veteraanit voivat soittaa perusturvatoimistoon numeroon 040 8012 306 pe 3.12.mennessä.

Pappi tavattavissa keskiviikkoisin

klo 12 Pentikmäen kahvila

klo 13 Neste Posio

Raamattupiiri ke 1.12. klo 17 seurakuntatalolla

Facebook-live keskiviikkoisin klo 18

Kehitysvammaisten joulujuhla to 2.12. klo 12 Toimarissa

Kirkkokuoro harjoittelee to 2.12. klo 17:30 Posion pirtillä

Kauneimmat joululaulut

pe 3.12. klo 17 Anneli Kouva Lauhkeatie 32

ti 7.12. klo 14:30 sotavammaisten talossa

ke 8.12. klo 18 Sirkan Salissa Naumanniementie 15

to 9.12. klo 14 Valkamassa

Aikuisten kahvila ja parkkikerho ti 7.12. klo 17-19. Tervetuloa uuteen toimintaan! Seurakunta yhdessä Hoivatien kanssa järjestää matalan kynnyksen kahvilan kaikille aikuisille. Jos sinulla on pieniä lapsia, on parkkikerho yhtä aikaa seurakuntatalon alakerrassa.
Voit tuoda lapsesi parkkikerhoon ja tulla piipahtamaan kahvilaan katsomaan löytyisikö vanhoja tai uusia tuttuja paikalta, tai vaikkapa lähteä lenkille, kuntosalille tai rauhassa kauppaan. Parkkikerhon aika on vanhemman omaa aikaa tai vanhempien kahden keskistä aikaa, sinä päätät!

Eläkeläisten torstaikerho to 9.12. klo 13 vanhustentalon kerhohuoneella

Taiteilija-kirjailija Kari Holman esitelmä Entisiä kirkkoja Pohjois-Suomesta to 9.12. klo 18 seurakuntatalolla, kahvitarjoilu
Entisiä kirkkoja Pohjois-Suomesta kirkkokalenterin pohjalta, akvarelleja ja historiaa, mukana mm. Sallan vanha kirkko, Kuusamon vanha kirkko, Paanajärven vanha kirkko, Taivalkosken kirkko. Kari Holma on maalannut myös Posion seurakunnalle akvarellin Posion vanhasta saarnahuoneesta, josta hän myös tarinoi.

Posion seurakunnan diakoniatyö ja K-market Muikku järjestää ajalla 29.11.-17.12. joulukassikeräyksen. Hyvän tekeminen on nyt helppoa: Osta kauppareissullasi jotain ylimääräistä joulukassiin sopivaa, esim. kuivaelintarvikkeita tai muita hyvin säilyviä tuotteita ja tuo se keräyspisteelle, joka löytyy K-Market Muikusta. Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa K-ryhmän lahjakortin. Posion seurakunnan diakoniatyö jakaa tarvikkeet ja lahjakortit jouluviikolla yleisen ruokajakelun yhteydessä niitä tarvitseville. Lisätiedot Diakonilta 040 844 9416.

Salla-Kemijärvi-Pelkosenniemi-Savukoski-Posio alueiden näkövammaisten joulujuhla ma 13.12. klo 11-14 Sallan srk-talolla. Omavastuu 10€. Ilmoittautumiset ruokavalioineen pe 3.12. mennessä Lapin Näkövammaisten toimistolle p. 0400 146 641. Lisätietoja diakoni Mirkalta 040 844 9416

Rauhanyhdistys:

Seurat su 5.12. klo 17 ry:llä, Ahti Säkkinen ja Pertti Ervasti