Messu su 9.10. klo 10 seurakuntatalolla (Pudas, Heikkilä).  Kokoonnumme messun jälkeen viettämään vuonna 2021 tasavuosia (70, 75, 80 & 85 v.) täyttäneiden yhteisiä syntymäpäiväjuhlia. Olette lämpimästi tervetulleita juhlaan samoin puolisonne tai saattajanne!

Pappi tavattavissa keskiviikkoisin

klo 12 Pentikmäen kahvila

klo 13 Neste Posio

Facebook-live keskiviikkoisin klo 18

Seurakunnan uusi aikuisten torstairyhmä aloittaa to 6.10. klo 14 Posion pirtillä. Tervetuloa uuteen toimintaan! Bingoa, vapaaehtoinen maksu, palkinnot luvassa. Kahvitarjoilu, vapaaehtoinen kahvimaksu lähetystyön hyväksi.

Kirppistapahtuma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi la 8.10. klo 10-13 seurakuntatalolla. Varaa pöytä Mirkalta (040 8449416) ja tule myymään, pöytävarausmaksu 10eur. Vohvelikahvila palvelee ja arpajaiset. Tervetuloa!

Kirkolliset ilmoitukset

Kuolleet: Liisa Katariina Kunnari 90 v.

Haudatut: La 1.10. Liisa Katariina Kunnari Kirkonkylän hautausmaahan, siunauksen toimitti seurakuntapastori Timo Ellonen ja la 1.10. Kirkonkylän hautausmaahan Sylvi Pykäläisen tuhkauurnan maahan kätkeminen.

Rauhanyhdistys

Ke 5.10 klo 18 lauluseurat ja pihan siivoustalkoot ry:llä