Posion seurakunnassa noudatetaan Posion kunnan laajennetun johtoryhmän koronasuosituksia, jotka ovat voimassa toistaiseksi. Maskin käyttöä suositellaan edelleen kaikissa seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa. Lisäksi huomioimme riittävät turvavälit ja hyvän hygienian. Osallistumme tilaisuuksiin vain terveenä. Turvavälit huomioiden kirkkoon voidaan ottaa 50, seurakuntasaliin 40 ja kappeliin 8 henkilöä.

Kirkossa järjestettävät tilaisuudet ovat kuunneltavissa seurakunnan kotisivuilta nettiradion välityksellä. Seurakunnan toimintaan voi lisäksi osallistua Facebook-liven kautta.

Muistutamme mahdollisuudesta yksityiseen sielunhoitoon ja ehtoolliseen. Voit myös pyytää seurakunnan työntekijää käymään yksinäisen läheisesi luona.

Messu su 26.9. klo 10 kirkossa (Ellonen, Pulkkanen)

Kiitos kaikille seurakuntamme piispantarkastuksessa mukana olleille sekä vapaaehtoisille !

Pappi tavattavissa keskiviikkoisin

klo 12 Pentikmäen kahvila

klo 13 Neste Posio

Facebook-live keskiviikkoisin klo 18

Näkövammaisten kerho to 23.9. klo11 seurakuntasalissa

Gospellaulajat to 23.9. klo 16 seurakuntasalissa

Kirkkokuoron harjoitus to 23.9. klo 17.00 seurakuntasalissa

kirkkokuoron vuosikokous to 7.10. klo 17.00 seurakuntasalissa

Hartaushetki ke 29.9. klo 10 sotavammaisten talolla

Raamis ke 29.9. klo 17 seurakuntatalolla

Posion kirkolliset ilmoitukset:

Kuollut: Anja Leena Katajainen 69 v

Haudattu: 15.9. kirkonkylän hautausmaahan Anja Leena Katajainen, siunasi khra Leena Pudas.

Rauhanyhdistys:

Raamattuluokka la 25.9. klo 19 ry:llä