Seurakuntasali

Sysitie 7 , 97900 Posio

Seurakuntasali toimii seurakunnan yhteisenä kokoontumispaikkana. Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina seurakuntasalissa järjestetään sanajumalanpalvelus. Salissa järjestetään myös musiikkikonsertteja. Seurakuntasalin päädyssä, alttaripäädyssä, on lyijylasimaalaisuukset,  jotka on suunnitellut sodankyläläinen Pertti Mattanen ja valmistanut Olli Ojuva Sodankylästä.

Vuonna 1969 valmistunut seurakuntatalo on arkkitehti Aarre Holttisen käsialaa. Päärakennuksen saneerauksen ja laajennuksen suunnitteli Jorma Varanka vuonna 1989.

Salia vuokrataan seurakuntalaisten juhlakäyttöön. Seurakuntasalin yhteydessä on keittiö, jota vuokrataan seurakuntalaisten ja pitopalveluiden käyttöön.

Seurakuntasaliin mahtuu 260 henkilöä. Videotykki ja valkokangas on lainattavissa seurakunnalta.

Seurakuntatalon parkkipaikka sijaitsee seurakuntatalon edessä sekä alhaalla, Sysitien liittymän vieressä.

Sysitie 7, 97900 Posio

Messu (Seurakuntatalo,kirkkokahvit)

Messu klo 10 (Ellonen, Mourujärvi), kirkkokahvit

Sysitie 7, 97900 Posio