Jumalanpalvelukset

Posion seurakunnassa noudatetaan Posion kunnan laajennetun johtoryhmän koronasuosituksia, jotka ovat voimassa toistaiseksi. Maskin käyttöä suositellaan edelleen kaikissa seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa. Lisäksi huomioimme kahden metrin turvavälit ja hyvän hygienian. Osallistumme tilaisuuksiin vain terveenä. Turvavälit huomioiden kirkkoon voidaan ottaa max 50, seurakuntasaliin 40 ja kappeliin 8 henkilöä. Kirkossa järjestettävät tilaisuudet ovat kuunneltavissa seurakunnan kotisivuilta nettiradion välityksellä. 

Ehtoollisjumalanpalvelus on messu sunnuntaisin Posion kirkossa klo 10. Kerran kuukaudessa seurakuntatalolla on messu klo 10.

Perinteisten jumalanpalvelusten lisäksi seurakunnassa järjestetään muutaman kerran vuodessa lasten ja nuorten messuja, perhekirkkoja ja koululaisjumalanpalveluksia.

Joka sunnuntainen päiväjumalanpalvelus on seurakunnan tärkein viikoittainen tilaisuus. Jumalanpalveluselämä on yksityisen ihmisen uskonelämän, Jumala- ja lähimmäissuhteen kannalta välttämätön. Sen tähden se ei saa rajoittua vain aikuisiin, vaan sen yhteyteen on ihmisen saatava kasvaa lapsesta pitäen.

Hartaustilaisuuksia Posion seurakunnassa järjestetään viikoittain kodeissa, kouluilla sekä alueen eri laitoksissa ja vanhainkodeissa. Hartaukset pitävät sisällään Raamatun lukua, rukousta, puhetta, laulua ja musiikkia. Hartaustilaisuudet ovat kaikille avoimia tilaisuuksia. Hartaustilaisuuksien tarkemmat ajankohdat näet ajankohtaista sivulta. Kun suunnittelet hartaustilaisuutta kotiin, juhlaan tai vaikkapa vierailun yhteyteen ota yhteyttä – seurakunnan työntekijät ovat mielellään käytettävissä.  

Posion seurakunta Jeesuksen kuva ikkunamaalaussa.

Ota yhteyttä